AED - ZOLL CPR-D Padz

AED - ZOLL CPR-D Padz

De CPR-D PADZ elektroden bestaan uit één stuk waardoor verkeerde plaatsing beperkt wordt. De sensor die geïntegreerd zit in de elektroden en bij het plakken op het borstbeen terecht komt, registreert de diepte en frequentie van de hartmassage en activeert hiermee de feedback functie. Dat houdt in dat de AED tijdens de hartmassage aanwijzingen kan geven, zoals 'druk harder' of 'goede hartmassage'.

De CPR-D Padz zijn 5 jaar houdbaar. Het advies is om de elektroden gelijktijdig met de Lithiumbatterijen te vervangen. Beide vervangingsdelen zijn immers 5 jaar houdbaar.

De elektroden hebben een lange kabel van 1.10 meter en een verbeterde sensor. De elektroden uit één stuk zijn ook bruikbaar bij corpulente patiënten; de elektrode is in een eenvoudige beweging uit te trekken bij een grotere borstomvang.

Deze elektroden zijn geschikt voor de volgende AED's:

- Zoll AED Plus;
- Zoll AED Pro.

De kabel is buiten de verpakking waardoor deze reeds in de AED kan worden gestoken wanneer het apparaat stand by staat. Bij het insteken van de elektroden registreert de AED de aanwezigheid en klinkt 'elektroden voor volwassenen'.

Bij de Zoll AED Plus kan het lipje met de uiterste houdbaarheidsdatum door het deksel van de AED worden gestoken. Hierdoor is het altijd van buitenaf zichtbaar of de houdbaarheid niet wordt overschreden.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: ZOLL
  • Model: ZOLL CPR-D Padz
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €168,95
  • Excl. BTW: €155,00

Tags: AED, Zoll, toebehoren