AED - ZOLL AED Plus

AED - ZOLL AED Plus

De Zoll AED Plus Volautomaat is een AED die niet alleen een schok geeft als dat nodig is. Deze AED ondersteunt ook bij de reanimatie.Tussen de bijgeleverde elektroden zit een blauw kussentje waarop de borstcompressies gegeven kunnen worden. Nadat de reanimatie begonnen is, vertelt de AED of dat de compressies diep genoeg zijn. Door middel van de metronoom - piepsignaal voor het ritme - is eenvoudig de juiste snelheid aan te houden. Naast de duidelijk gesproken aanwijzingen is ook op de AED te zien wat er gedaan moet worden door afbeeldingen, ledlampjes en een tekstdisplay. Deze zorgen samen voor een uitstekende begeleiding bij een inzet en maakt dat de AED door velen gebruikt kan worden.

Omdat de Zoll een robuuste behuizing heeft, kan hij goed tegen een stootje. Ook is deze AED uitstekend bestand tegen stof en water. De Zoll AED Plus kenmerkt zich verder door zeer lage onderhoudskosten. Indien de AED niet ingezet wordt, is het slechts eenmaal nodig de batterijen en elektroden te vervangen tijdens de hele levensduur van de AED(10 jaar). Dat komt omdat de batterijen en elektroden beide een houdbaarheid hebben van 5 jaar. De Duracell batterijen van de Zoll AED worden ook gebruikt in fototoestellen en zijn dus algemeen verkrijgbaar.

Op een volautomatische AED zit geen schokknop. Wanneer de AED een schokbaar ritme geanalyseerd heeft, geeft de defibrillator automatisch een stroomstoot.

Aanvullende Informatie

Garantietermijn 7 jaar
Land van herkomst Verenigde Staten
Afmetingen (cm) 13 x 24 x 29 cm
Gewicht 3,1 kg
Vol- of halfautomaat Volautomaat
Inclusief tas Ja
Stof- en water bestendigheid Hoog
IP Waarde IP55
Levensduur batterij 5 jaar
Levensduur elektroden 5 jaar
Metronoom ja
Display Zwart/wit
Fabrikant Zoll

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: ZOLL
  • Model: ZOLL AED Plus Volautomaat
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €1.471,50
  • Excl. BTW: €1.350,00

Tags: AED, Zoll