Prymos Sprayblusser Universeel

Prymos Sprayblusser Universeel

Prymos spray brandblusser: eenvoudig én snel blussen


Elke grote brand begint klein. Zolang de brand nog lokaal is en niet op de omgeving is overgeslagen, kan deze met in verhouding geringe inspanning en middelen worden geblust. Des te eerder dit gebeurt des te geringer is de schade. Een snelle reactie is dus van groot belang bij brandbestrijding. Een draagbaar brandblustoestel dat tot wel 25 meter ver weg hangt en alleen door getraind BHV-personeel goed kan worden ingezet, zal niet aan een snelle reactie bijdragen. Het is daarom van essentieel belang om in geval van nood een blusapparaat direct binnen handbereik te hebben, die eenvoudig te bedienen is en over een zekere blusvermogen beschikt. De Prymos spray brandblusser voldoet precies aan deze eisen.

Eenvoudige bediening van de universele Prymos spraybrandblusser

De Prymos spray brandblusser heeft een dop die met geringe kracht van de spuitbus kan worden verwijderd. De rode drukknop die daaronder zichtbaar wordt, is net zo eenvoudig te bedienen als een standaard spuitbus. Een gebruiker zal de spray brandblusser intuïtief op de juiste wijze bedienen. De kwaliteitscontrole tijdens het fabricageproces zorgt ervoor dat de spray brandblusser te allen tijde inzetbaar is.

Bluskracht van de universele Prymos spraybrandblusser

De bluskracht van een brandblusser wordt in feite bepaald door het gebruikte blusmiddel en de sproeitechniek. Bij de Prymos spray brandblusser wordt gebruikgemaakt van een specifiek voor de toepassing geschikt blusschuim. Bij het spuiten van het blusmiddel door het 'micro mist sproeisysteem' wordt een schuim geproduceerd, waarvan de blussende werking is gebaseerd op warmte onttrekking en de verstikkende werking door het scheiden van de brandstof en de zuurstof. Dit effect wordt ondersteund door een homogene kegelvormige nevel geometrie en het koeleffect van de vloeistof.

Eigenschappen van de universele Prymos spray brandblusser:

Type: Universeel
Diameter: 74 mm.
Hoogte: 280 mm.
Druk: Ca. 9,5 bar
Worplengte: Ca. 3,5 m.
Drijfmiddel: Stikstof
Sproeitijd: Ca. 22 sec.


Blusrating:

5A / 21B / 15F
Houdbaarheid: Minimaal 42 maanden
Temperatuurbereik: -5 graden Celsius tot 50 graden Celsius
Blusmiddel: Schuim PM-AB (AFFF)
Gewicht: Ca. 960gr
Inhoud: 600 ml.
Rijkstypekeur: 2694

 

Prymos spray brandblusser kopen

Een Prymos spray brandblusser kopen? Deze spray brandblusser kan voor het blussen van diverse materialen worden gebruikt. Gezien het formaat kan de brandblusser in elke ruimte worden bewaard. U hoeft geen professional te zijn om de Prymos spray brandblusser te kunnen gebruiken. Wacht niet met kopen tot het te laat is!

Koop vandaag nog een Prymos spray brandblusser! Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, is morgen al in huis!

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Prymos
  • Model: Prymos UNI
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €29,95
  • Excl. BTW: €24,75

Beschikbare opties:

Tags: brandblusser, sprayblusser, Prymos