ResQMe (Roze)

ResQMe (Roze)

ResQMe™ is een uniek draagbaar veiligheidsapparaat dat u aan uw sleutelhanger bevestigt. Dit innovatieve hulpmiddel zorgt ervoor dat mensen in noodgevallen uit hun auto kunnen ontsnappen ontsnappen.

Hoe werkt het?

U kunt ResQMe™ met een afneembare clip aan uw sleutelhanger bevestigen. Haal de clip van het product af om het mes bloot te leggen. Haak het over de veiligheidsgordel heen en trek. Om de ruitbreker te activeren, drukt u gewoon de zwarte kop tegen een zijruit totdat de verborgen veerbelaste punt vrijkomt en de ruit verbrijzelt.

Waarom is RESQME ontworpen?

ResQMe™ is geïnspireerd op het noodhamerconcept voor de auto. Het is een revolutionair reddingsmiddel dat verbazingwekkend krachtig is ondanks zijn kleine omvang en het feit dat het in de hand wordt gehouden. Omdat het aan uw sleutelbos wordt bevestigd, is er geen installatie vereist en is het altijd binnen handbereik!

Waarom zou ik RESQME kopen?

In heel Europa worden er stappen gezet om de veiligheid van auto's op een hoger plan te brengen. Er worden initiatieven genomen om iedereen aan te moedigen om een draagbaar veiligheidstool bij zich te hebben dat voorkomt dat iemand in zijn auto vast komt te zitten.

Want u kunt nooit te goed voorbereid zijn op het onverwachte. Bescherm uzelf en uw dierbaren daarom met ResQMe™, de originele “Gift for Life”.Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Model: ResQMe (Roze)
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €12,95
  • Excl. BTW: €10,70

Tags: onderweg, ResQMe, veiligheid