Prymos spray brandblusser voor voertuigen

Prymos spray brandblusser voor voertuigen

Prymos spray brandblusser voor voertuigen: gemakkelijk in gebruik

Een brandblusser in de auto is in Nederland niet verplicht. Echter, een brand in de auto of onder een oververhitte motorkap is relatief eenvoudig te blussen mits u een brandblusser in de auto heeft liggen. De Prymos spray brandblusser voor voertuigen is daar uiterst geschikt voor! De spray brandblusser is al gebruiksklaar en kan door jong en oud worden gebruikt. Daarnaast beschikt de Prymos spray brandblusser over dezelfde bluscapaciteiten als een 6 liter schuimblusser. Kortom, de spray brandblusser voldoet aan de eisen van een brandblusser.

Eenvoudige bediening Prymos spraybrandblusser voor voertuigen

De Prymos spray brandblusser heeft een dop die met geringe kracht van de spuitbus kan worden verwijderd. De rode drukknop die daaronder zichtbaar wordt, is net zo eenvoudig te bedienen als een standaard spuitbus. Een gebruiker - jong of oud - zal de spray brandblusser intuïtief op de juiste wijze bedienen. De kwaliteitscontrole tijdens het fabricageproces zorgt ervoor dat de spray brandblusser te allen tijde inzetbaar is.

Bluskracht Prymos spray brandblusser voor voertuigen

De bluskracht van een brandblusser wordt in feite bepaald door het gebruikte blusmiddel en de sproeitechniek. Voor de Prymos spray brandblusser wordt gebruikgemaakt van een specifiek - voor de toepassing geschikt - blusschuim. Bij het spuiten van het blusmiddel wordt door het micro mist sproeisysteem een schuim geproduceerd, waarvan de blussende werking is gebaseerd op warmte onttrekking en de verstikkende werking door het scheiden van de brandstof en de zuurstof. Dit effect wordt ondersteund door een homogene kegelvormige nevel geometrie en het koeleffect van de vloeistof.

Waarom Prymos spray brandblusser voor voertuigen?

  • Direct gebruiksklaar.
  • Blust met schuim.
  • Spuitafstand en -tijd (ca. 25 seconden) is gelijk aan een 6 liter schuimblusser.
  • Nagenoeg geen nevenschade aan overige bezittingen.
  • 3 jaar houdbaar.

Eigenschappen van de Prymos spray brandblusser voor voertuigen

Type: Universeel
Diameter: 74 mm.
Hoogte: 280 mm.
Druk: Ca. 9,5 bar
Worplengte: Ca. 3,5 m.
Drijfmiddel: Stikstof
Sproeitijd: Ca. 22 sec.


Blusrating:

5A / 21B
Houdbaarheid: Minimaal 36 maanden
Temperatuurbereik: -15 graden Celsius tot 60 graden Celsius
Blusmiddel: Schuim PM-AB (AFFF)
Gewicht: Ca. 810 gr.
Inhoud: 600 ml.
Rijkstypekeur: 2695

 

Prymos spray brandblusser voor voertuigen kopen

Een Prymos spray brandblusser voor voertuigen kopen? We staan er vaak niet bij stil, maar ook in de auto kan brand ontstaan! De spray brandblusser is ideaal voor in de auto: gemakkelijk op te bergen én snel en eenvoudig te gebruiken!


Koop vandaag nog een Prymos spray brandblusser voor voertuigen! Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld, is morgen al in huis!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Prymos
  • Model: Prymos ABC
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €32,95
  • Excl. BTW: €27,23

Beschikbare opties:

Tags: brandblusser, sprayblusser, prymos, onderweg