Lifehammer Safety Hammer Plus

Lifehammer Safety Hammer Plus

Verbrijzel de zij- of achterruit van de auto met de LIFEHAMMER PLUS. Deze innovatieve veiligheidshamer heeft een dubbelzijdige hamerkop van hoogwaardig carbonstaal. Met de geïntegreerde gordelsnijder kan moeiteloos iedere autogordel worden doorgesneden. De ergonomisch vormgegeven handgreep is voorzien van oranje antislip materiaal. Dankzij het bijgeleverde bevestigingssysteem genaamd QUICK CLICK SYSTEM kan deze veiligheidshamer eenvoudig en snel bevestigd worden aan de binnenzijde van de autodeur.

Productinformatie:

Ruim 30 jaar geleden ontwikkelde LIFEHAMMER® de allereerste veiligheidshamer oftewel de enige echte originele LIFEHAMMER®. In de loop der jaren heeft LIFEHAMMER® zich ontwikkeld tot een toonaangevend kwaliteitsmerk in o.a. veiligheidshamers.

Met de nieuwe SAFETY HAMMER PLUS hebben wij een hogere kwaliteitsstandaard geïntroduceerd op het gebied van de traditionele veiligheidshamers. Verbrijzel met de SAFETY HAMMER PLUS van het merk LIFEHAMMER® eenvoudig de zij- of achterruit van de auto. Deze innovatieve veiligheidshamer heeft een dubbelzijdige hamerkop van hoogwaardig carbon-staal. Met de geïntegreerde gordelsnijder kan moeiteloos iedere autogordel worden doorgesneden. De ergonomisch vormgegeven handgreep is voorzien van oranje antislip materiaal.

Dankzij het bijgeleverde houdersysteem genaamd QUICK CLICK SYSTEM kan deze veiligheidshamer eenvoudig en snel bevestigd worden aan de binnenzijde van de autodeur. Het is mogelijk op ditzelfde houdersysteem een 2e LIFEHAMMER-product te bevestigen. De kleine clickadapters zijn 360 graden roteerbaar, en ook verwisselbaar. Zo kan je de kleine clickadapter op de linker- of rechterzijde van het QUICK CLICK SYSTEM bevestigen. Dankzij dit modulaire houdersysteem kan je de SAFETY HAMMER EVOLUTION altijd optimaal positioneren.

Dit product is ontworpen om jou te helpen het leven te beschermen. Voordat dit veiligheidsproduct in de auto gemonteerd wordt, adviseren wij je allereerst alle mogelijke gebruikers goed te instrueren. Ons advies is om een veiligheidshamer te monteren aan de bestuurderskant, een aan de passagierskant en een achterin. Gebruik deze veiligheidshamer uitsluitend om jezelf en anderen te bevrijden uit noodsituaties en niet voor andere doeleinden.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Lifehammer
  • Model: Lifehammer Safety Hammer Plus
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €15,95
  • Excl. BTW: €13,18

Tags: veiligheid, Lifehammer, onderweg