Lifehammer Safety Hammer Evolution

Lifehammer Safety Hammer Evolution

De LIFEHAMMER EVOLUTION is de ultieme veiligheidshamer. Eenvoudig te gebruiken door volwassenen en kinderen. Druk de vlakke bovenzijde van deze veiligheidshamer tegen de zij- of achterruit van de auto. Een ultra-harde keramische hamerkop komt uit de behuizing, verbrijzelt moeiteloos het glas en gaat automatisch weer terug in de beginstand. Direct na gebruik is deze veiligheidshamer keer-op-keer opnieuw te gebruiken. Dankzij het bijgeleverde bevestigingssysteem genaamd QUICK CLICK SYSTEM kan deze veiligheidshamer eenvoudig en snel bevestigd worden aan de binnenzijde van de autodeur.

Productinformatie:

Wanneer het om veiligheid gaat, dan is alleen het beste goed genoeg. Om deze reden ontwikkelden de LIFEHAMMER design experts de LIFEHAMMER EVOLUTION. Het is de ultieme veiligheidshamer die ontwikkeld is volgens de hoogste technische standaarden. Uiterst effectief en veilig te gebruiken door volwassenen en zelfs kinderen.

Druk de vlakke bovenzijde van de SAFETY HAMMER EVOLUTION tegen de zijruit van de auto. Een ultra-harde keramische hamerkop komt uit de behuizing, verbrijzelt moeiteloos het glas en gaat automatisch weer terug in de beginstand. Direct na gebruik is deze veiligheidshamer keer-op-keer opnieuw te gebruiken. In een noodsituatie adviseren wij allereerst de autogordel door te snijden met de geintegreerde gordelsnijder. Dankzij de conisch vormgegeven anti-slip handgreep zal deze veiligheidshamer niet uit je hand kunnen glijden.

Dankzij het bijgeleverde houdersysteem genaamd QUICK CLICK SYSTEM kan deze veiligheidshamer eenvoudig en snel bevestigd worden aan de binnenzijde van de autodeur. Het is mogelijk op ditzelfde houdersysteem een 2e LIFEHAMMER-product te bevestigen. De kleine clickadapters zijn 360 graden roteerbaar, en ook verwisselbaar. Zo kan je de kleine clickadapter op de linker- of rechterzijde van het QUICK CLICK SYSTEM bevestigen. Dankzij dit modulaire houdersysteem kan je de SAFETY HAMMER EVOLUTION altijd optimaal positioneren.

Dit product is ontworpen om jou te helpen het leven te beschermen. Voordat dit veiligheidsproduct in de auto gemonteerd wordt, adviseren wij je allereerst alle mogelijke gebruikers goed te instrueren. Ons advies is om een veiligheidshamer te monteren aan de bestuurderskant, een aan de passagierskant en een achterin. Gebruik deze veiligheidshamer uitsluitend om jezelf en anderen te bevrijden uit noodsituaties en niet voor andere doeleinden.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Lifehammer
  • Model: Lifehammer Safety Hammer Evolution
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €19,95
  • Excl. BTW: €16,49

Tags: veiligheid, Lifehammer, onderweg