Lifehammer Safety Hammer Classic (Yellow)

Lifehammer Safety Hammer Classic (Yellow)

De SAFETY HAMMER CLASSIC bestaat uit een dubbele hamerkop met aan weerskanten een scherpe punt van gehard staal en een geïntegreerde gordelsnijder. Deze glow in the dark veiligheidshamer wordt geleverd met houder die met twee montagepennen is vast te zetten. De SAFETY HAMMER CLASSIC is TÜV gecertificeerd.

Productinformatie:

Met de SAFETY HAMMER CLASSIC verbrijzelt de ruit met gemak, sla altijd in een hoek van de ruit. De SAFETY HAMMER CLASSIC is meerdere keren na elkaar te gebruiken om de andere zijruiten indien nodig ook te verbrijzelen.Wij adviseren om in een noodsituatie altijd eerst de autogordel door te snijden met de geïntegreerde gordelsnijder. Door de perfect gevormde, antislip handgreep heeft de SAFETY HAMMER CLASSIC een goede ligging in uw hand.

De SAFETY HAMMER CLASSIC is ontworpen om uw leven te redden, om uzelf en anderen te bevrijden uit noodsituaties en is niet te gebruiken voor andere doeleinden. Vergewis uzelf ervan dat alle mogelijke gebruikers hiervan op de hoogte zijn. Wij adviseren om één veiligheidshamer aan de bestuurderszijde te monteren en één aan de bijrijderszijde van de auto. Wanneer u een veiligheidshamer bij de achterbank wilt installeren voor de veiligheid van kinderen, adviseren wij de SAFETY HAMMER EVOLUTION te plaatsen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Lifehammer
  • Model: Safety Hammer Classic (Yellow)
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €13,95
  • Excl. BTW: €11,53

Tags: veiligheid, Lifehammer, onderweg,