AED - HeartSine Samaritan PAD 360P

AED - HeartSine Samaritan PAD 360P

De HeartSine Samaritan PAD 360P Volautomaat is op alle vlakken een uitstekende AED. Niet alleen vallen de lage standbykosten op, maar ook is deze defibrillator voorzien van de beste stof- en waterdichtheid van alle AED's. Zet daarbij nog eens de voordelige aanschafprijs en zijn formaat en gewicht en je kan begrijpen waarom deze AED zo populair is.

De AED begeleidt de gebruiker door middel van duidelijke aanwijzingen, een metronoom en visueel met behulp van ledlampjes. Deze lampjes geven onder meer aan waar de elektroden geplaatst moeten worden en wanneer er afstand genomen moet worden van de patient. Omdat de 360P een volautomatische AED is, hoeft er niet op een knop gedrukt te worden om de schok toe te dienen. Als de 360P tijdens de hartanalyse vaststelt dat er een schok gegeven moet worden, zal de AED dit aangeven, aftellen en uit zichzelf een schok toedienen.

Het Amerikaanse HeartSine heeft er voor gekozen om de batterij en elektroden in één module te verwerken. Dit zogenaamde PadPak is eenvoudig in de AED te klikken aan gaat ongeveer 4 jaar mee. Op de AED zelf zit een garantie van maar liefst 10 jaar, de langste op de markt. Omdat de defibrillator zelf geen handvat heeft, levert HeartSine de AED met een handige draagtas die voorzien is van een groot kijkvenster en klittenband aan de onderkant. Daardoor is het ook mogelijk de AED te gebruiken wanneer hij nog in de tas zit.

Aanvullende Informatie

Garantietermijn 10 jaar
Gewicht Gemiddeld
Land van herkomst Ierland
Afmetingen (cm) 20 x 18 x 5 cm
Gewicht 1,1 kg
Vol- of halfautomaat Volautomaat
Inclusief tas Ja
Stof- en water bestendigheid Hoog
IP Waarde IP56
Levensduur batterij 4 jaar
Levensduur elektroden 4 jaar
Metronoom ja
Display Niet aanwezig
Fabrikant HeartSine

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: Heartsine
  • Model: Heartsine Samaritan PAD 360P Volautomaat
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €1.252,41
  • Excl. BTW: €1.149,00

Tags: AED, Heartsine