Burncare brandwonden gel flacon 59ml

Burncare brandwonden gel flacon 59ml

Burncare

Burncare bevat een natuurlijk extract genaamd Melaleuca Alternafolia of Tea Tree Oil. Dit extract helpt om infecties te voorkomen en genezing te bevorderen. Gebruik van Burncare zorgt ervoor dat na ongeveer 5 tot 15 minuten de huidtemperatuur stabiliseert op een niveau dat op 4 á 5 graden Celsius onder de normale huidtemperatuur ligt.

Burncare brandwonden gel

Burncare brandwonden gel geeft directe pijnverlichting bij kleine, oppervlakkige brand- en schaafwonden. De gel trekt de brand uit de wond, koelt en verzacht. Door de hydraterende werking blijft de huid zacht en soepel. De gel heeft een bijzondere samenstelling, waardoor de brandwond effectief wordt gekoeld en het wondherstel bevordert.

Tip: Brandwonden gel is ook zeer geschikt voor de behandeling van zonnebrand en van brandwonden als gevolg van contact met kunstgras/-vloeren bij sport (hockey/volleybal, e.d.).

Gebruiksadvies Burncare brandwonden gel

Verdeel een royale laag gel over de verbrande plek. Niet in de huid wrijven. Laat de gel 30 tot 50 minuten inwerken. Indien gewenst, dek de wond af. Zonodig herhalen. Bij grote en/of open brandwonden, aanhoudende klachten, irritatie van de huid, zwellingen of infecties of bij twijfel onmiddelijk een arts raadplegen!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: 101brandblussers.nl
  • Model: Burncare brandwonden gel flacon 59ml
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €5,09
  • Excl. BTW: €4,67

Tags: eerste hulp, ehbo, brandwonden