CO-STOP met schakelstekker

CO-STOP met schakelstekker

Sluipmoordenaar

Je ziet het niet, ruikt het niet én je proeft het niet: Koolmonoxide! Deze stille sluipmoordenaar eist jaarlijks zo’n 11 doden en honderden ongevallen. En steeds vaker bij gesloten verwarmingssystemen zoals cv-ketels, waarvan men doorgaans denkt dat deze veilig zijn.

Risico op koolmonoxide bij u thuis

Koolmonoxidevergiftiging kan bij iedereen gebeuren. Ook bij u! En waarom zou u het risico op koolmonoxidevergiftiging willen lopen. Met een kleine ingreep kan dit voorkomen worden.

CO-STOP, méér dan een melder

Voorkom koolmonoxidevergiftiging nu met de nieuwste vinding: de CO-STOP! Dit vernuftig apparaatje geeft bij het detecteren van koolmonoxide - afgekort CO - niet alleen een luid alarm, maar schakelt als enige CO-alarmsysteem tevens de CV-ketel of het gastoestel uit.

Onderscheidend

Mensen hebben de neiging om bij een alarmsignaal te kijken wat er aan de hand is. Dit kan bij een traditionele melder tot fatale gevolgen leiden. Er komt immers nog steeds koolmonoxide vrij. Bij de CO-STOP niet! Deze schakelt ook de bron uit waarmee de CO-productie wordt gestopt. Hiermee kunnen veel ongevallen voorkomen worden en levens worden gered.

Schakelstekker

Deze versie is uitgevoerd met een speciale schakelstekker. De stekker van de CV-ketel wordt in deze schakelstekker gestoken waarna deze in een stopcontact wordt gestoken. Zéér eenvoudige en snelle installatie!

Bij koolmonoxidedetectie schakelt de CO-STOP de speciale schakelstekker die op dat moment de stroomtoevoer naar de CV-ketel onderbreekt.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

  • Merk: CO-STOP
  • Model: CO-STOP met schakelstekker
  • Beschikbaarheid: Helaas, niet op voorraad
  • €99,00
  • Excl. BTW: €81,82